Fri fragt ved køb over 999,-
Hurtig levering af lagervarer
14 dages fuld returret

Om LAGO-import

LAGO er en lille, vågen og entusiastisk virksomhed, der siden 1989 har arbejdet med import af vin- og spiritus fra nogle af verdens mest interessante distrikter. Vi elsker vin og god kvalitetsspiritus, og brænder for det vi har med at gøre. Vores speciale er at finde små og meget kvalitetsbevidste producenter. Vi udvælger sjældent de billigste, men ofte de bedste.

Vore produkter kan udelukkende købes hos professionelle danske vinhandlere, der er i stand til at give dig en god og velkvalificeret rådgivning.

 

Kontakt os telefonisk på 5492 7400 eller på e-mail: lago@lago.dk hvis vi skal anvise nærmeste forhandler.

Du kan også nyde vore produkter på nogle af Danmarks absolut bedste spisesteder.

Høj kvalitet til rimelige priser
Det koster penge at producere god vin, og det koster penge at markedsføre vinen. Når du køber vin, betaler du for begge dele - bare ikke hos os!

Vi har valgt at skære markedsføringsudgifterne ned til et minimum. Vi har også fravalgt producenter, som kanaliserer indtægten ud i annoncer i de kulørte ugeblade. Vi vil meget hellere betale for produktet.

Samtidig importerer vi direkte fra vinbonden udenom fordyrende agenter eller andre mellemled. Vores organisation er omkostningslet og markedsføringsbudgettet lavt. Når vinen står på hylden hos din lokale vinhandler, er den leveret med markedets laveste håndteringsomkostning. Det er din garanti for høj kvalitet til rimelige priser. Med andre ord; Du får "mere vin for pengene", når du vælger at købe vores produkter.

God fornøjelse
Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere information. Vi hører også gerne fra dig, hvis du har kommentarer til nogle af vore produkter.

Ole Andreasen & Lars Gregersen
Vinhandlere