Watt Whisky
Watt Whisky
Watt Whisky
Campbeltown Whisky Company
Campbeltown Whisky Company (Watt Whisky)
Den tidligere General Manager for Wm. Cadenhead’s Mark Watt, og hans kone Kate Watt etablerede i 2020 deres egen virksomhed som privat aftapper, og de bringe nu en masse spændende whiskyaftapninger på markedet.
Firmaet har hovedkontor i Campbeltown, hvor parret også er bosiddende, og netop derfor har de valgt firmanavnet Campbeltown Whisky Company, men de tapper deres whiskyer under det mere mundrette navn ”Watt Whisky”.
De har begge mange års erfaring i den skotske whiskyindustri. Kate har været ansat hos både Springbank og Glenfarclas, mens Mark jo nærmest er født på et destilleri, nemlig på den nu nedlagte ”Macallan farm” på Macallan-destilleriet grund i Craigellachie. Han har arbejdet for flere virksomheder i industrien, og som nævnt senest som General Manager for Wm. Cadenhead’s i Campbeltown, hvor parret bor med deres to børn.
Udover whisky – som ikke kun kommer fra skotske destillerier – aftapper firmaet også gammel rom fra Caribien samt syd- og Mellemamerika.
Som udgangspunkt tappes alle produkter som single cask, og ved cask strengt, uden nogen form for farve eller filtrering.
Produkterne fra Kate og Mark Watt kan udelukkende købes i ganske få lande, herunder Danmark, som parret i mange år har haft en særlig kærlighed til.