Cantina Valpolicella Negrar
Cantina Valpolicella Negrar
Cantina Valpolicella Negrar
Veneto
Cantina Sociale Valpolicella (som var firmaets oprindelige navn) blev etableret helt tilbage i 1933 af en lille håndfuld engagerede mænd, som med produktionen af den allerførste Amarone i 1938, har været med til at ændre vinen fra Veneto for bestandigt. Efter sigende blev Amarone opfundet ved, at man havde glemt et fad med Recioto, som gærede færdigt, således at resultatet blev en kraftig og alkoholrig rødvin med en bitter smag.
Cantina Valpolicella Negrar er i dag et af regionens mest kvalitetsbevidste kooperativer med over 230 vinbønder som medlemmer. De ejer tilsammen mere end 700 hektar vinmarker, som næsten alle er placeret i classico-zonen.
Vingården producerer mange forskellige vine. Vi har udvalgt den serie fra Negrar, som vi helt klart synes er bedst, og som vi med garanti ved at danske vindrikkere elsker. Der er masser af saft og kraft for pengene.