Fri fragt ved køb over 999,-
Hurtig levering af lagervarer
14 dages fuld returret

Velkommen til Danmarks stærkeste netværk af professionelle vinhandlere.

Find de bedste kvalitetsvine og den gode spiritus hos mere end 150 professionelle danske vinhandlere. Find nærmeste vinhandler.

n
Vi anbefaler

{$priceDataInterval->PriceMin|formatPrice}
The Chess Malt Collection

{$priceDataInterval->PriceMin|formatPrice}

Køb vin og spiritus af fagfolk

Hos LAGO-import er et team af dygtige fagfolk klar til at hjælpe dig.

LAGO er en lille, vågen og entusiastisk virksomhed, der siden 1989 har arbejdet med import af vin- og spiritus fra nogle af verdens mest interessante distrikter. Vi elsker vin og god kvalitetsspiritus, og brænder for det vi har med at gøre. Vores speciale er at finde små og meget kvalitetsbevidste producenter. Vi udvælger sjældent de billigste, men ofte de bedste.

Vore produkter kan udelukkende købes hos professionelle danske vinhandlere, der er i stand til at give dig en god og velkvalificeret rådgivning. Kontakt os telefonisk på 5492 7400 eller på e-mail: lago@lago.dk hvis vi skal anvise nærmeste forhandler.

Du kan også nyde vore produkter på nogle af Danmarks absolut bedste spisesteder

Det koster penge at producere god vin, og det koster penge at markedsføre vinen. Når du køber vin, betaler du for begge dele - bare ikke hos os!

Vi har valgt at skære markedsføringsudgifterne ned til et minimum. Vi har også fravalgt producenter, som kanaliserer indtægten ud i annoncer i de kulørte ugeblade. Vi vil meget hellere betale for produktet.

Læs mere om LAGO-import