Fri fragt ved køb over 999,-
Hurtig levering af lagervarer
14 dages fuld returret

Handelsbetingelser

Bestilling

Hos LAGO-import kan du bestille varer via vores webshop lago.dk

Generelle oplysninger

LAGO-import A/S

Narvikvej 7-9, 4900 Nakskov
CVR 40620532
Telefon 5492 7400

E-mail: lago@lago.dk
Etablereret i 1989.

Betaling

Priser og betaling
Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner inklusive de i dag gældende afgifter og momssatser. Priserne er dagspriser. Alle priser er baseret på salg af enten hele kasser (6 stk. eller 12 stk.) eller på salg enkeltvis. Det vil fremgå under den enkelte vin hvorvidt de sælges enkeltvis eller i hele kasser.

 

Ved betaling via internettet, vil alle dine personlige data blive krypteret inklusive dine bankoplysninger. Du kan benytte følgende kort:
Dankort (intet gebyr)
Visa Dankort (intet gebyr)
Visa Electron (intet gebyr)
Master Card/Maestro/JCB (dansk udstedt 1,25% min. kr. kr. 0,70 ellers 3,75% af kortomsætningen)
American Express (dansk udstedt 1,25% min. kr. 0,70 pr. transaktion ellers 3,75% af kortomsætningen)

Der er forbundet et kortgebyr med brug af de forskellige betalingsmuligheder. Gebyret, for at benytte de respektive betalingskort og måder, er oplyst i parentesen.

 

Beløbet hæves først på dit kort, når vinene sendes fra vores lager. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

 

lago.dk anvender Scannets betalingssystem, der er godkendt af Nets. Brugen af betalings- eller kreditkort på websitet er derfor sikker og certificeret af Nets. Gennemførsel af køb på websitet sker via en SSL-krypteret forbindelse; dvs. at ingen får adgang til dine kortoplysninger. Læs evt. mere om gode råd ved e-handel på www.forbrugersikkerhed.dk.

 

Faktura
Fakturaen på dit køb bliver vedlagt varerne. Der vedlægges også en følgeseddel på alle ordrer, hvor du kan se dine bestilte vine. Følgesedlen skal også ALTID bruges ved en eventuel returnering af vinen. 
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Fortrydelses- & reklamationsret

Fortrydelse
Ifølge Forbrugeraftaleloven er drikkevarer ikke underlagt fortrydelsesret. LAGO-import A/S har dog valgt at yde, dig som kunde, 14 dages fortrydelsesret fra det tidspunkt du modtager varen, såfremt nedenstående overholdes.

Fortrydelsesretten kan kun udnyttes hvis varen tilbageleveres i samme stand, som du har modtaget denne. Du kan enten fortryde ved at nægte modtagelsen eller returnere varen til LAGO-import.

Et fortrudt køb kan kun returneres mod forudgående aftale. Varen skal returneres til os inden for 14 dage. Med de returnerede varer skal der følge en udfyldt returblanket. Alle udgifter til returnering betales af dig, og bemærk ligeledes at vi ikke modtager returnerede varer pr. efterkrav.

 

Klik her hvis du ønsker at returnere din vare.

 

Du kan vælge at bytte til andre produkter hos LAGO-import A/S eller du kan vælge at få det beløb, som du har indbetalt til os tilbage. Dog vil eventuelle leveringsomkostninger ikke blive refunderet. Beløbet vil blive overført til din bankkonto når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelse.


Reklamation

Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb. LAGO-import A/S yder naturligvis 24 måneders reklamationsret, iht. købeloven. Det betyder, at du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Dog følger reklamationen varens naturlige holdbarhed. Reklamationsretten dækker ikke fejl eller skader, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert behandling eller opbevaring.

Reklamation over fejl og mangler skal meddeles LAGO-import A/S indenfor rimelig tid efter du har konstateret manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor 2 måneder, vil reklamationen altid være rettidig. I forbindelse med reklamationssager afholder LAGO-import A/S naturligvis alle rimelige returneringsomkostninger.

Ved fejl, mangler eller eventuelle udeblevne leverancer bedes du kontakte os via dette link.

Returnering af varer foregår ligeledes via ovenstående link. Inden du returnerer varen, bedes du udfylde vores returblanket. Det letter vores sagsbehandling og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen. Bemærk: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Vær opmærksom på at varen altid skal returneres til os i forsvarlig emballage.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til LAGO-import A/S på e-mail lago@lago.dk eller telefon 54 92 70 00. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Kontaktoplysninger: Forbrugerklagenævnet www.kfst.dk, Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby, email: kfst@kfst.dk telefon 41 71 50 00.

 

Sådan handler du hos os

For at foretage et køb på lago.dk skal du igennem 6 trin:

1) Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven.
2) Indtast dine adresseoplysninger.
3) Vælg betalingsmåde og levering.
4) Godkend vores forretningsbetingelser.
5) Tjek at alle oplysninger er korrekte og godkend beløbet.
6) Gå til betaling.

Alle aftaler indgås på dansk. Børn og unge under 18 år kan ikke indgå aftaler på lago.dk.  

 

Refusion af moms
Hvis du bor eller normalt opholder dig uden for EU, kan du få momsen tilbage af varer du har købt i Danmark hos LAGO-import A/S.

For at få momsen retur SKAL følgende tre betingelser være opfyldt: 1) Varen skal være udført af EU inden udgangen af den 3. måned efter måneden for købet. 2) Varen skal koste mindst 1.200 kroner, hvis du bor i Norge/Ålandsøerne, og 300 kroner, hvis du bor i andre lande. 3) Du skal selv tage varerne med, når du rejser ud af landet, eller sende dem til et land uden for EU.

Hvis du selv tager varen skal du for at få momsen retur, tilsende os original faktura med et toldstempel fra det sidste EU-land du forlader inder du rejser ind i dit hjemland.   

Hvis du får sendt varen, skal du for at få momsen retur, sørge for at sende et bevis eller en attest fra toldmyndigheden i dit eget land for at varen er indført til dit hjemland.

Begge former for dokumentation skal tilsendes os med behørig hensynstagen til administrationsbehandling indenfor ovennævnte 3 måneders regel.

For hver faktura, du ønsker en momsrefusion, bliver der pålagt et administrationsgebyr på 350,00, som vi fratrækker det refunderede beløb.

Det er også muligt for virksomheder inden for EU at handle hos LAGO-import A/S med fritagelse af moms og afgifter. Hvis følgende punkter er opfyldt:

Virksomheden skal være oprettet med gyldigt CVR/VAT nummer.

Virksomheden skal være registreret som importør af vine i det pågældende land og LAGO-import A/S skal have oplyst virksomhedens punkafgiftsnummer, som er bevis for at virksomheden er registreret som importør af vin.
Vinene sælges kun til afhentning på vores lager(ab lager). Virksomheden sørger selv for at vinen bliver afhentet og fragtet til udlandet inden for EU.


Udstationering
Det er muligt at handle med momsfritagelse. Det forudsætter dog, at LAGO-import er i besiddelse af udstationeringsdokumenter og andre relevante papirer. Dette kan udelukkende ske ved udlevering fra vores lager eller afsendelse til speditør, som sender direkte til kundens adresse i udlandet.

 

Refusion
I tilfælde af aftalte dekorter, returnererede vine eller forudbetalte vine, som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved tilbageførsel til det betalingskort hvorfra betalingen er kommet. Er betaling på den oprindelige ordre betalt via netbank, har LAGO-import brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer på din bankkonto, for at kunne tilbageføre refusion til dig. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. E-mail eller anden traditionel korrespondance.

 

Levering og fragt

Levering
LAGO-import A/S leverer med Danske Fragtmænd fra hverdag til hverdag i hele Danmark. Har vi din ordre inden kl. 10.00 og har registreret betaling for de bestilte varer, vil du kunne modtage dine varer allerede næste hverdag. Ikke brolagte øer har en ekstra dags leveringstid. Du kan naturligvis også vælge en hvilken som helst anden leveringsdato. Dette skal gøres inden du afslutter din samlede bestilling.

Skulle du ikke være hjemme har du mulighed for i ”bemærkninger til levering” at vælge en anden adresse til levering eller at give fragtmanden tilladelse til at stille leverancen på et angivet sted på adressen f.eks. i garage eller i carport. Skal varen leveres til en etageejendom leverer Danske Fragtmænd kun til hoveddør. Ønskes der levering til etagen, skal du skrive i feltet ”bemærkning til levering” at ”varen skal bæres op”. Hvis du vil kontaktes af Danske Fragtmænd inden levering, kan du ligeledes skrive i feltet ”bemærkninger til levering” at chaufføren bedes ringe inden levering på dit telefonnr. Husk at opfylde dit telefonnummer i feltet ”bemærkninger til levering” inden du godkender ordren.

 

Fragtomkostninger
Du betaler udelukkende vores udgift til Danske Fragtmænd, ja endda kun en del heraf. Ordrer over kr. 999,95 pålægges ikke fragt. Ordrer under denne grænse pålægges et gebyr på kr. 95,00

Persondata og accept ved tilmelding til nyhedsbrev

Persondatapolitik
For at du kan indgå en aftale med LAGO-import A/S eller tilmelder dig vores nyhedsbrev, har vi brug for følgende personlige oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse og evt. hvilke produktområde du har særlig interesse for.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, enten at kunne levere varer til dig eller sende nyhedsbreve og relevant information til dig. I forbindelse med tilmeldingen til nyhedsbreve, acceptere du at LAGO-import A/S må kontakte dig med nyheder og relevante tilbud via de oplyste kontaktoplysninger. I alle udsendelser gives der mulighed for at afmelde fremtidige forsendelser. Dette vil naturligvis straks blive respekteret uden forsinkelser. I henhold til bogføringsloven vil de indsamlede oplysninger blive gemt i 5 år, hvorefter de slettes. Når oplysninger indsamles via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger vi har registreret. Direktøren og det administrative personale i LAGO-import A/S vil have adgang til dine oplysninger. Den dataansvarlige på lago.dk er Lars Gregersen.

Kundeoplysninger transmitteres og opbevares ikke krypteret.  Oplysninger afgivet til lago.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos lago.dk har du altid ret at gøre indsigelser mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du ifølge Persondataloven og henvendelser i forbindelse hermed rettes via e-mail til lago@lago.dk.

Cookies

På lago.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet pga. dets funktionalitet og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Cookies er digitale informationspakker, som lagres på din harddisk. De anvendte cookies identificerer ikke enkelte brugere, kun den anvendte klient (pc, mobiltelefon etc.).
Cookies anvendes for at du kan bruge hjemmesidens faciliteter f.eks. ved brug af sidens indkøbskurv, eller andre services, hvor systemet kan huske brugeroplysninger, så de ikke skal genindtastes.
Brugen af cookies kompromitterer ikke din sikkerhed ved at anvende hjemmesiden - en cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.
De anvendte cookies udløber oftest efter hver session, det vil sige, når du lukker din browser (såkaldte session cookies). Desuden kan der anvendes cookies, der er indstillet med et udløbstidspunkt og gemmes på din harddisk i den pågældende periode (såkaldte persistent cookies).
Cookies gemmes maksimalt 360 dage, herefter slettes de automatisk.

Logstatistik bruges hos lago.dk og betyder, at et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af hvor mange besøgende websitet har haft, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere lago.dk

Der bruges følgende cookies på hjemmesiden:
LAGO-import A/S sessionscookie (husker indhold af indkøbskurv til næste besøg)

Tredjepartscookies:
Google Analytics cookie (anonym statistik over kliks på hjemmesiden).
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Hvis du ikke ønsker, at hjemmesiden identificerer din pc, mobil etc. ved hjælp af cookies, skal du slå brugen af cookies fra i din browser. Bemærk dog at dette kan gøre det umuligt at gennemføre et køb på hjemmesiden. Du finder vejledning til håndtering af cookies her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

For hvert besøg på hjemmesiden - uafhængigt af tilstedeværelsen af en cookie - registrerer hjemmesiden brugerens type af browser, styresystemet, værten (host) og webadresser på de sider, der ønskes adgang til. Disse data bliver brugt i et samlet og anonymt skema for statistisk analyse om den generelle brug af hjemmesiden.